iOS 4.3.2 binnen twee weken?

10 reacties

Boy Genius Report claimt dat we binnen twee weken een nieuwe update kunnen verwachten voor iOS, versie 4.3.2. Wat deze update precies zal inhouden is niet bekend, maar volgens BGR moeten we denken aan ‘kleine verbeteringen, optimalisatie en betere┬ábeveiliging.’

Opvallend, aangezien het net een kleine twee weken geleden is (25 maart om precies te zijn) dat versie 4.3.1 werd gelanceerd. Ook toen waren het vooral kleine verbeteringen die in de update werden doorgevoerd. De komende update zou wellicht de weg kunnen vlakken voor iOS 5, waar we op de komende WWDC meer over zullen horen.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  paradoxdesign

  Begint een beetje op Windows te lijken met al die update’s !:grin:

 • Profielfoto
  syltheboy

  En de JB voor iOS 4.3.1 is er pas sinds afgelopen maandag.:eek: Maar goed, ik hoef natuurlijk niet verplicht te updaten naar iOS 4.3.2.:smile:

 • Profielfoto
  Reimzter

  Nee hoor, ik heb gister 4.3.1 er op gezet. In ik sta perplex! iPhone 4 is inderdaad sneller: ik hou er van.:D 4.3.2 laat ik aan me voorbij gaan. Ik ben tot iOS 5.(0.)1 onder de pannen.:D

 • Profielfoto
  Afroman

  4.2.1 zorgt ervoor dat de animaties op mijn iPhone ubertraag zijn! Alsof ik weer op een 3G zit. :X (zge maar de aniamties als het openen van een app en zo)

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Een beetje lag in de animaties inderdaad, dat wel.

  Maar wel al vele malen beter dan 4.2.1, dat was een regelrechte ramp op de iPhone 4.

 • Profielfoto
  Livebox

  Hoop toch echt dat de power management weer hersteld wordt, zodat de cardreader voor CF kaarten weer werkt via de iPad. Was niet zo blij toen dit niet meer werkte in iOS 4.x.x

 • Profielfoto
  iPredict

  Toch wordt ik helemaal bang van de toekomst. Ik zie de efficientie van het ooit simpele iOS achteruit gaan. De footprint is meer dan verdubbeld en de ongelooflijke hoeveelheid extra features doet zelfs een iPhone 4 geen goed, zowel op het gebied van performance als battery life.
  .
  Dus, Wat gaat iOS 5 ons nog meer brengen? Ik ben nu al meer dan zoet met de huidige features. Ik heb het gevoel dat Apple misschien verkeerde stappen gaat nemen om de concurentie van Android tegen te gaan.

 • Profielfoto
  THX-1138

  Ik denk dat naarmate we de oplevering van het nieuwe datacenter naderen, de integratie van MobileMe en iTunes veel beter zichtbaar gaat worden in iOS. Is het nu soms wat omslachtig om dingen van en naar de cloud te syncen, zo zal dat straks, hoop ik, een stuk eenvoudiger en sneller gaan. Ik vermoet dat de update van het iOS misschien al (kleine) verbeteringen die richting op brengt.

 • Profielfoto
  Gheimans

  4.3.2 zal hopenlijk het 3G issue ECHT oplossen.
  Mijn iPad kan (zelfs met een simkaart met serienummer 4xxxxxxxx en 4.3.1) nog altijd niet op Vodafone 3G.
  Volgens Vodafone zo het ook andere providers betreffen.

 • Profielfoto
  gerard123

  Ik vind mijn ipod touch 4 echt zoo sloom geworden sinds iOS 4.2+ Weetniet hoe dit komt… Springboard is laggy, apps laden sloom en dat soort dingen. Misschien is dit wel de oplossing!:D *hoopt*