Ramy
Ramy Nieuws 4 april 2011

Inbraak in Apple Store met dodelijk gevolg

Twee mannen en een vrouw hebben vanmorgen in San Diego geprobeerd in een Apple Store in te breken. Om 16:00 uur (7:00 lokale tijd), hebben ze de glazen voordeur opengebroken. De winkel was nog dicht, maar wat ze niet voorzien hadden, was dat er al wel een beveiliger rondliep. Ook de store manager was reeds aanwezig.

De schietpartij begon nadat een van de inbrekers een vuurwapen tevoorschijn haalde. Een van de mannelijke inbrekers werd geraakt, en is aan zijn verwondingen overleden. De andere man en vrouw waren op de vlucht geslagen, maar zijn later vlakbij gearresteerd. Ze zijn al geïdentificeerd als de inbrekers.

Dit is overigens niet de eerste keer, dat de glazen voorkant van een Apple Store, als eenvoudige ingang gezien wordt. In 2009 werd een vrouwelijke werknemer in een Apple Store in Virginia door een kogel geraakt, nadat er was ingebroken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inbraak in Apple Store met dodelijk gevolg
Sluiten