Yoeri
Yoeri Accessoires 21 april 2011

iHub 2 niet meer verkrijgbaar vanwege Apple?

Eerder deze week berichtten we over de iHub 2; de opvallende USB-hub die één poort uitbreidt naar vier. In dat artikel maakten we je er op attent dat het verstandig was om het accessoire snel te kopen aangezien er een Apple-logo op staat. Apple is erg strict in de bescherming van haar merk en dit wordt dan ook niet door Apple geoorloofd.

Sinds vandaag is de iHub 2 niet meer verkrijgbaar. De link naar het artikel werkt niet meer en de productvideo is beschermd met een wachtwoord. Het oplichtende Apple-logo werd als feature aangekaart in de productvideo en Apple treedt hier hard tegen op. Eerder liet het de Steve Jobs-pop van dezelfde makers al van de markt verdwijnen.

Reactie van de makers van de USB-hub op het verdwijnen van het accessoire:

Dear Customer, We are warned by Apple Inc. to stop selling the iHub and pull it down from our store. If you have already made a purchase, you are one of the lucky ones. We ship all orders within 3 working days after payment made but due to the Easter Public Holiday from Apr 22~25, shipping resumes only Apr 26. As we have many orders to process, there will be a slight delay. Delivery takes 10-14 working days after ship out from Hong Kong and tracking will be provided upon ship out. Please accept our apologies and rest assured that we are working hard to rectify this. w/rgds, Cyril Chang.

Zal M.I.C. een USB-hub maken zonder Apple-logo?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iHub 2 niet meer verkrijgbaar vanwege Apple?
Sluiten