Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 12 april 2011

Hardwareleveranciers verwachten geen iPad 3 in 2011

Nog voor de lancering van de iPad 2 gingen er geruchten te ronde over de iPad 3. Deze zou in het derde kwartaal van 2011 in de winkels liggen. Diverse bronnen rondom hardwareleveranciers ontkrachten deze geruchten. Zij hebben nog geen signalen ontvangen die wijzen op een nieuwe iPad. Daarnaast is de iPad 2 vorige maand gelanceerd en inmiddels klaar voor massadistributie. Een vroege lancering van de iPad 3 zou de verkoop van de iPad 2 belemmeren.

Apple heeft fabrikanten van aanraakschermen gevraagd om met nieuwe schermen te komen. Ze vragen expliciet naar schermen met een betere beeldkwaliteit dan op de iPad 2 mogelijk is. Dat melden bronnen die dicht bij de betreffende fabrikanten staan. Het gebruik van AMOLED panelen is hierbij niet uitgesloten. Evenals de mogelijkheid tot het bekijken van Full HD content. De tijd zal leren wat het precies wordt, maar waarschijnlijk merken we daar dit jaar nog weinig van. Het ‘beeldschermproject’ staat namelijk nog in de beginfase.

Reageer op artikel:
Hardwareleveranciers verwachten geen iPad 3 in 2011
Sluiten