Ramy
Ramy Nieuws 1 april 2011

GarageBand ’11 ondersteunt iPad-projecten

Vorige maand kwam GarageBand voor de iPad beschikbaar, waardoor je lekker vanaf de bank, onderweg of misschien wel serieus aan een bureau muziek kunt maken. Nu heeft GarageBand ’11 een update gekregen, waardoor het mogelijk is om op je Mac verder aan je creatie te sleutelen.

Met GarageBand voor de iPad hoef je niet uitsluitend van virtuele instrumenten gebruik te maken, want het is ook mogelijk om je gitaar aan de iPad aan te sluiten. Je kunt van acht sporen gebruik maken, en je hebt 250 loops tot je beschikking.

Dankzij de laatste update voor GarageBand ’11 is het mogelijk om op je Mac verder aan het project te werken. Deze update brengt GarageBand naar versie 6.0.2 en heeft een grootte van 47MB. De update is zowel hier, als via Software-update te downloaden. Wanneer je na de update voor het eerst een project opent, die je op de iPad geëxporteerd hebt, zal er nog een patch gedownload worden. Hierna is GarageBand op je Mac helemaal iPad-vriendelijk.

GarageBand is voor slechts €3,99 in de App Store te koop.

Reageer op artikel:
GarageBand ’11 ondersteunt iPad-projecten
Sluiten