Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 4 april 2011
Leestijd: 1 minuut

Eerste Garageband voor iPad-album in de iTunes Store

Alweer een paar weken geleden bracht Apple Garageband voor de iPad uit. Voor velen was dit een reden om alle muzikale creativiteit uit de kast te trekken. Dat gold ook voor de band The Ultramods, die vandaag een album heeft uitgebracht in de iTunes Store dat compleet gemaakt is met Garageband op de iPad, schrijft MacStories.

The Ultramods hebben alle instrumenten uit Garageband gebruikt voor hun nummers. En hoewel er ook speciale iPad- en iPhone-microfoons zijn, is er bij dit album gebruik gemaakt van de ingebouwde microfoon van de iPad voor het opnemen van de stem.

Eerder kwam de band Gorillaz al met een album dat op de iPad gemaakt is. Zij gebruikten echter andere muziekapps uit de App Store; Garageband was op dat moment ook nog niet verkrijgbaar voor de iPad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste Garageband voor iPad-album in de iTunes Store
Sluiten