Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 10 april 2011

Snel switchen met Lions migratieassistent

Het wordt binnenkort nog makkelijker om je familieleden en vrienden te laten switchen naar de Mac. Het nieuwe besturingssysteem Mac OS X 10.7 Lion, dat komende zomer wordt verwacht, krijgt namelijk naast de bekende migratieassistent voor de Mac een evenknie voor Windows.

Gebruikersaccounts kunnen worden overgenomen met documenten, e-mails, contacten en kalendergegevens. Populaire applicaties als Microsoft Outlook (2003, 2007 en 2010), Outlook Express, Windows Mail en Windows Live Mail worden ondersteund. In tegenstelling tot de Mac-migratieassistent worden de voorkeuren en applicaties niet gemigreerd, want die werken niet op een Mac.

Mac-ontwikkelaars kunnen alvast spelen met de PC-migratieassistent in de laatste beta-versie van Mac OS X 10.7 Lion.

Reageer op artikel:
Snel switchen met Lions migratieassistent
Sluiten