Snel switchen met Lions migratieassistent

24 reacties

Het wordt binnenkort nog makkelijker om je familieleden en vrienden te laten switchen naar de Mac. Het nieuwe besturingssysteem Mac OS X 10.7 Lion, dat komende zomer wordt verwacht, krijgt namelijk naast de bekende migratieassistent voor de Mac een evenknie voor Windows.

Gebruikersaccounts kunnen worden overgenomen met documenten, e-mails, contacten en kalendergegevens. Populaire applicaties als Microsoft Outlook (2003, 2007 en 2010), Outlook Express, Windows Mail en Windows Live Mail worden ondersteund. In tegenstelling tot de Mac-migratieassistent worden de voorkeuren en applicaties niet gemigreerd, want die werken niet op een Mac.

Mac-ontwikkelaars kunnen alvast spelen met de PC-migratieassistent in de laatste beta-versie van Mac OS X 10.7 Lion.

Reacties

24 reacties
 • Profielfoto
  ¿`„

  Het lijkt er op dat Apple steeds actiever wordt in het mensen overhalen om een Mac te kopen. Ben benieuwd of ze dit straks gaan meenemen in hun reclame uitingen.

 • Profielfoto
  Pieterr

  En voor diegenen die misschien de andere kant op zouden willen: Windows 8 krijgt “Time Machine”.:lol:

 • Profielfoto
  Edwin

  Thanks Pieterr, blijft toch altijd interessant om de concurrent te volgen niet alleen voor iOS maar ook Mac OS X.

 • Profielfoto
  MathiasB

  Amai, waar heb je deze info nog gevonden?
  Dit stond weken geleden op bijna elke Apple site…

 • Profielfoto
  Damio

  Bedoelen ze de laatste bétaversie, van dat is de laatste voordat de echte versie uitkomt? Of bedoelen ze de recentste? Ik denk het laatste… maar dat hoop ik natuurlijk niet;-)

 • Profielfoto
  MacAanZee

  @ marco.nl: Er zijn hier helemaal geen reclameuitingen van Apple, dus ook als ze het meenemen dan zullen we er niks van zien of horen. Het wordt tijd dat Apple daar ’s een keer actief mee wordt. Ze laten zo een flink stuk van de markt liggen.

 • Profielfoto
  Hansi2124

  Heb jij de laatste tijd onder een steen gelegen?:wink:
  Als je kijkt naar de tv dan wordt je bedolven onder de Apples in series, films en quizzen. Macbooks, Macbook Pro’s, iPads, iPhones….
  .
  Apple producten verkopen zichzelf wel.

 • Profielfoto
  Pieterr

  Precies. Iedere Jan Doedel heeft tegenwoordig al een Ipet of een Ifoon. Het elitaire gaat er zo snel vanaf…:lol:

 • Profielfoto
  knekkie

  Precies. Iedere Jan Doedel heeft tegenwoordig al een Ipet of een Ifoon. Het elitaire gaat er zo snel vanaf…:lol:

  je wil toch niet beweren dat jij je Apple spullen kocht om bij een Elite groep te gaan horen?:D
  .
  Ik hang Apple puur aan vanwege de gebruiks ervaring die ze verkopen. Zou er iemand opstaan die Apple overtreft op dat vlak en het ziet er leuk uit is de keuze snel gemaakt. Voorlopig blijf ik hier nog wel ff:p

 • Profielfoto
  iPredict

  Arme Apple, dat ze dit nog moeten inbouwen in OSX. Het is inmiddels 2011 en er zijn nogsteeds mensen die moeten switchen…

 • Profielfoto
  ChrisMax

  Arme iPredict, dat jij het geld niet heb om een MAC te kopen:eek: Buy some cheap plastic shit !

 • Profielfoto
  KingChaos

  @ChrisMax: Wtf? iPredict zegt niet eens iets over geld of dat ie naar Windows wilt switchen. Wat een zinloze opmerking zeg. En wat zou het als hij geen geld heeft? Volgens mij heb je een beetje cheap plastic shit in je hoofd zitten. Zo jammer.

 • Profielfoto
  iMacDonalds

  @ChrisMax

  Wat KingChaos zij, is niet netjes om zulke opmerkingen te maken. En het is nog zinlozer als het gewoon fucking nergens op slaat. Een Mac is gewoon duur als je student bent.

 • Profielfoto
  Shaquille14

  @ChrisMax
  Niet elke Windows PC is plastic shit hoor als je maar geld hebt en een beetje verstand hebt. Dan heb je een computer die gelijkwaardig is aan een Appel.

 • Profielfoto
  iPredict

  ChrisMax 6 uur geleden
  Arme iPredict, dat jij het geld niet heb om een MAC te kopen Buy some cheap plastic shit !

  Beste ChrisMax, ik snap niet hoe je aan deze conclusies komt. Ik ga niet nog een keer de fout in om een plastic toren te kopen. De 27″ iMac komt eraan, afhankelijk van wanneer Apple *eindelijk* de iMacs gaat vervangen. Ik duidde meer op het feit dat de 90% Windows gebruikers helaas nogsteeds niet overtuigd zijn van alle awesomeness die OSX te bieden heeft en Apple daarom een switchsysteem moest inbouwen.

 • Profielfoto
  Nickalicious

  Ik juig dit alleen maar toe, alle instructievideo’s in Snow Leopard waren al goed dus ben benieuwt hoe Lion dat op dit vlak gaat doen.

 • Profielfoto
  BigAL

  Heb net een Acer laptop gekocht. Echt een mooi design dingetje, met ook gewoon HDMI-uit. En windows 7 is eigenlijk wel goed, nog niet zo intuitief als de Mac, maar het verschil is niet zo groot meer.
  Vergelijkbare laptop voor de Mac kost toch al gauw minimaal 500 eu meer, dat is hoe dan ook veel geld. Hoewel je bij 2e handsverkoop voor de Mac iets meer krijgt, is dat iets waar je pas over een paar jaar iets aan hebt. Het geld wordt nu al bespaard. Kan er meteen een iPad of zo bij.

 • Profielfoto
  Gastonw

  @BigAL

  Dat valt nog tegen: Voor de gein heb ik eens op Kieskeurig precies de specs van een MacBook ingevoerd, en de laptops die eruit kwamen zaten ook rond de €1650 euro, dus scheelt maar €100

 • Profielfoto
  BigAL

  Ja maar toch gaat die vlieger niet helemaal. Als ik bijvoorbeeld kijk naar de Air, dan heb je te maken met 11 inch,1.4 Ghz, 2 Gb, 64 Gb Flash.
  De Acer (11 inch) heeft (uit mijn hoofd) 1.8 Ghz, 3 Gb, 320 Gb (wel gewone harddrive), 3x usb, hdmi. Met een gewone Air is het verschil al ruim 600euro.

  Ik denk dat het kijken naar precies dezelfde specs niet reeel is, maar gewoon vergelijkbaar. Ik zou bijv. veel moeite moeten doen om een 1.4 Ghz Windows laptop te vinden.

 • Profielfoto
  Mac Erger Je Niet

  @iPredict; Misschien is iPresume een betere naam…

 • Profielfoto
  prullenbak

  @BigAl dan vergelijk je ook een Air…Dat lijkt me niet helemaal eerlijk. Probeer het is met een Macbook van 999?

 • Profielfoto
  BigAL

  Volgens mij is de vergelijk met een Air wel reëel aangezien beide laptops geen DVD drive hebben.

 • Profielfoto
  maconly

  Misschien dat ze voor de pc switchers beter de naam salvation kunnen gebruiken.:evil: