Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 20 april 2011

Derde sensorenfabrikant scherm iPad 2

Apple heeft moeite om te voldoen aan de vraag naar de nieuwste iPad. In een poging dit probleem op te lossen, heeft het bedrijf een derde fabrikant voor touchscreen-sensoren aan de waardeketen toegevoegd. Volgens Bloomberg worden de eerste schermen met deze sensoren volgende maand geleverd. Het bedrijf dat deze elektronische voelers gaat produceren is Chimei Innolux Corp.. TPK en Wintek blijven de belangrijkste fabrikanten.

De online Apple Store hanteert momenteel een levertijd van 2 tot 3 weken en ook richting winkels wordt de iPad 2 maar mondjesmaat geleverd. De ontwikkelaar van de app FindOne heeft de leveringsproblemen ook opgemerkt. De gratis app helpt Amerikanen om de iPad 2-voorraad van Target en Walmart te checken.

Reageer op artikel:
Derde sensorenfabrikant scherm iPad 2
Sluiten