Casual Friday: “I am not licking an iPad!”

11 reacties

Vandaag een week geleden was iedereen op zijn hoede om niet bij de neus genomen te worden. Deze nieuwslezeres van Fox was helaas vergeten dat het 1 april was, met het volgende hilarische resultaat.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  JBStudio

  HAHAHA Geweldig!!!!

 • Profielfoto
  Sanjeev

  :grin:ik ging helemaal stuk!

 • Profielfoto
  Erwal

  heerlijk :yum:

 • Profielfoto
  Bosdavid

  Fantastisch!
  Tegelijkertijd vraag ik me stiekem af of ik er zelf in zou trappen.
  Goed, ik denk van niet, maar waarschijnlijk twíjfel ik wel even. (A)

 • Profielfoto
  Retyro

  ik denk niet dat ik er in zou trappen, behalve dat ik denk dat het al niet mogelijk is, zou je er ook nog nieuwe hardware voor nodig hebben. Kom dan niet aan met een iPad en iPad2 want hiervan weet ik dat deze die techniek niet hebben. Om het geloofwaardig te maken moet je minstens een ipad3 hebben en aangezien apple die toch niet uitleent, trap ik er niet in.

  (en daarnaast ben ik op 1april erg op mijn hoede:razz:)

 • Profielfoto
  NTG

  Het doet me denken aan de 1April grap die de IT-afdeling op mijn moeders werk heeft uitgehaald. Accounts hadden een nieuwe beveiling voor het inloggen, want nu is er niet alleen een wachtwoord, maar ook een venster met “plaats vingertop hier” voor zogenaamde vingerafdrukbeveiliging. Volgens mijn moeder is de afdeling er massaal ingetrapt. Iedereen hielt zijn duim tegen het beeldscherm aan! Maar mijn moeder natuurlijk niet… Altans, dat zegt ze.

 • Profielfoto
  Dagaloni

  Hahaha geniaal! Die lach ook van die man!

 • Profielfoto
  Type-R

  Welkom bij vorige week

 • Profielfoto
  javga

  “She actually licked it” Hylarisch en ik zou erin trappen. Stel je voor je bent niet alleen aan het werk maar zit ook nog eens in een live uitzending. Kan me voorstellen dat je er dan makkelijker in mee gaat en 1 april net even vergeet. De reactie van die mannen vind ik nog het grappigste trouwens…

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Fantastisch!!!

 • Profielfoto
  Gogol

  Zoals heel veel op tv: in scène gezet!