Yoeri
Yoeri Geruchten 30 april 2011

Artikelen op een ander tijdstip lezen met Reading List in Lion

MacRumors heeft een nieuwe functie in Lion’s Safari gevonden genaamd Reading List. Met de functie kun je artikelen op een ander tijdstip lezen. In de bladwijzerbalk zal een nieuw icoon verschijnen waarmee het artikel toegevoegd wordt aan een lijst die je kan oproepen als een nieuw venster.

Reading List lets you collect webpages and links for you to read later. To add the current page to your Reading List, click Add Page. You can also Shift-click a link to quickly add it to the list. To hide and show Reading List, click the Reading List icon (eyeglasses) in the bookmarks bar.

De feature is op dit moment verborgen in Lion en is ook niet te vinden in de documentatie van het nieuwe besturingssysteem. Apple zal met deze nieuwe functie gaan concurreren met third-party apps als Read It Later en Instapaper. Deze hoeven zich in ieder geval geen zorgen te gaan maken; gebruikers betuigen massaal steun.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Artikelen op een ander tijdstip lezen met Reading List in Lion
Sluiten