Ramy
Ramy Nieuws 5 april 2011

Apple brengt iAd Gallery-applicatie uit

Meestal wil je het liefst van advertenties af, maar Apple heeft een applicatie uitgebracht, waarin juist alle iAd-campagnes te zien zijn. De applicatie, met de naam iAd Gallery, is volgens Apple ‘a celebration of advertising’. Misschien handig als inspiratiebron?

De interactieve iAd-advertenties zijn natuurlijk zorgvuldig en met veel oog voor detail gemaakt, aangezien het voor adverteerders een half miljoen dollar kost om via iAd te adverteren. Advertenties zijn op meerdere manieren op te zoeken, en zijn onder ‘Loved’ op te slaan. Daarnaast geeft de applicatie ook nog achtergrondinformatie over de advertentie, en het bureau erachter.

De applicatie is geheel gratis te downloaden, en beschikbaar voor iPhone-, iPod Touch– en iPad-gebruikers, met iOS 4.2.6 of hoger.

Reageer op artikel:
Apple brengt iAd Gallery-applicatie uit
Sluiten