Statenweg
Statenweg Nieuws 18 april 2011
Leestijd: 0 minuten

Amerika in de problemen, dankzij de iPad

Op OMT klinken veelal positieve geluiden over de iPad, maar er kleven ook grote nadelen aan dit revolutionaire apparaat. Als leraren vervangen worden door de iPad en wij onze boeken voortaan kopen in de iBookstore in plaats van de lokale boekhandel, dan gaat dat ten koste van duizenden banen.

Tegelijkertijd levert het succes van de gadget geen nieuwe banen op in de V.S., want de iPad wordt geproduceerd in China. Dat moeten we niet willen, betoogt Jesse Jackson Jr. (politicus en zoon van). Hij legt het even helder uit in het onderstaande fragment.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Amerika in de problemen, dankzij de iPad
Sluiten