Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 12 april 2011

Amazon geeft korting op Kindle

In Amerika lijkt Amazon de regels op de elektronische boekenmarkt te bepalen. Vandaag komen ze met een nieuw initiatief: korting op een Kindle. Als je deze korting pakt zul je reclame-uitingen voor lief moeten nemen. Niet tijdens het lezen, maar in het homescreen of als de screensaver actief is. Het prijsverschil met de ‘normale’ Kindle bedraagt 25 dollar en het apparaat is alleen verkrijgbaar in Amerika.

Het is interessant hoe Apple hierop zal reageren. Het ligt in de lijn der verwachting dat Apple advertenties in e-books zal toestaan. Een korting op hardware lijkt minder logisch. Welk advertentiemodel zie jij het liefst verwerkt in Apple producten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amazon geeft korting op Kindle
Sluiten