Statenweg
Statenweg Nieuws 28 maart 2011

WWDC 2011 vindt plaats van 6 t/m 10 juni

Ontwikkelaars voor iOS en Mac OS X doen er goed aan 6 tot en met 10 juni vrij te houden in hun agenda. Dan zal Apple namelijk zijn jaarlijkse World Wide Developers Conference (WWDC) organiseren in het Moscone Center in San Francisco.

Tijdens dit vijfdaagse evenement staat de toekomst van iOS en Mac OS X centraal. Naar verwachting zal Mac OS X 10.7 (Lion) worden onthuld aan het grote publiek. Phil Schiller, senior vice president of Worldwide Product Marketing, zegt er het volgende over.

Ontwikkelaars voor iOS of Mac OS X zullen deze conferentie niet willen missen.

Als ontwikkelaar valt er veel te halen. Niet alleen ontmoet je collega’s van over de hele wereld, ook houdt Apple verschillende workshops en kun je samen met Apple-ingenieurs sleutelen aan je code.

Wie aanwezig wil zijn kan vanaf nu tickets bestellen. OMT is in San Francisco aanwezig en zal verslag doen van de gebeurtenissen. Update: Nog geen 12 uur later en alle kaarten zijn uitverkocht! Een nieuw record, zo lijkt het.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WWDC 2011 vindt plaats van 6 t/m 10 juni
Sluiten