Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 maart 2011
Leestijd: 1 minuut

Verbouwing Apple Store Amsterdam begonnen?

Alweer vier maanden geleden wist OMT als eerste te melden dat Nederland een officiële Apple Store krijgt. De winkel zou deze lente geopend worden in het Hirschgebouw aan het Leidseplein in Amsterdam. Inmiddels is de lente daadwerkelijk begonnen, maar buiten de voorzichtig vollopende terrassen hebben we weinig activiteit kunnen bespeuren op het Leidseplein.

Daar lijkt nu verandering in te komen. Nadat de begane grond maandenlang ingenomen werd door een tijdelijke kunstgalerie, is men vandaag begonnen met een flinke verbouwing. Het is niet duidelijk waar de vertraging door ontstaan is. Een mogelijke oorzaak zou de Amsterdamse welstandscommissie kunnen zijn. Deze zou bezwaar hebben gemaakt tegen de plannen van Apple om de ingang van de begane grond te verplaatsen naar de hoek van het pand. Blijkbaar is men er uitgekomen, want juist op deze hoek zijn nu steigers en afrasteringen geplaatst.

De lancering van de iPad 2 zal je er niet meemaken, maar er lijkt in ieder geval schot te zitten in de Amsterdamse Apple Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Verbouwing Apple Store Amsterdam begonnen?
Sluiten