Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 9 maart 2011
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe MobileMe en iOS 5 al in april

We zijn amper bekomen van de othulling van de iPad 2 en iOS 4.3, of het volgende Apple-evenement gloort alweer aan de horizon. De langverwachte updates van MobileMe en iOS 5 zouden namelijk mogelijk al in april gepresenteerd kunnen worden.

Dit berichtte de Duitse site Macerkopf.de gisteren. Het kan dat we snel zullen zien waar dat enorme datacenter voor gebruikt gaat worden en wat Apple’s benadering zal zijn als het gaat om het aanbieden van cloud-based diensten. Over iOS 5 kan (ook) alleen maar gespeculeerd worden. Het is logisch om aan te nemen dat het nieuwe systeem volop gebruik gaat maken van de eerdergenoemde diensten.

De bron moeten we zoals gewoonlijk even met een korrel zout nemen, maar de aankondiging van een nieuwe iOS in april is niet nieuw, aangezien vorig jaar iOS 4 rond dezelfde tijd werd gepresenteerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nieuwe MobileMe en iOS 5 al in april
Sluiten