Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 2 maart 2011
Leestijd: 1 minuut

Jobs aanwezig bij introductie iPad 2?

Het is op het moment van schrijven nog 10 uur wachten; dan wordt de iPad 2 officieel aan de wereld getoond. Hoewel het product de show gaat stelen, is het niet ondenkbaar dat topman Steve Jobs kort op het podium zal verschijnen om de nieuwe tablet te introduceren.

Het bericht is nog niet officieel bevestigd, maar volgens bronnen van de site All Things Digital is het absoluut mogelijk dat we vanavond Jobs kort op het podium zullen zien. Hij presenteert niet de hele festiviteit, maar zijn rol zal beperkt blijven tot de presentatie van de iPad 2. De rest van het evenement ligt in handen van andere hoofdrolspelers bij Apple, waarbij we moeten denken aan onder andere Phil Schiller en interim CEO Tim Cook. 

Mocht het zo zijn dat Jobs inderdaad ten tonele verschijnt, dan is het zijn eerste publieke verschijning sinds hij in januari (weer) aankondigde met ziekteverlof te gaan. De bron is in deze zaak op zijn minst betrouwbaar te noemen, aangezien All Things Digital eerder al de datum van het evenement wist vast te pinnen op 2 maart, voordat de uitnodigingen ├╝berhaupt verstuurd waren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jobs aanwezig bij introductie iPad 2?
Sluiten