Ramy
Ramy Nieuws 1 maart 2011
Leestijd: 1 minuut

iPad 2 misschien al snel te koop

Het zou zomaar kunnen zijn dat de iPad 2 dichterbij is dan gedacht. In het systeem van Best Buy staan namelijk beide iPads, zowel de Wi-Fi als de 3G versie, op “deleted”. Dat zou kunnen betekenen dat de nieuwe iPads er al snel aankomen. De iPad 2 staat echter nog niet in het systeem van Best Buy.

We zijn de laatste 24 uur vóór het media-event ingegaan, waar Apple ongetwijfeld over een nieuwe iPad zal spreken. Vaak kunnen we na zo’n event wel even wachten voordat het aangekondigde product ook daadwerkelijk te koop is, maar misschien dat we dit keer geluk hebben. Vorige week meldde AppleInsider.com al dat ze via mensen, die dicht bij Apple staan, hadden vernomen dat volgende generatie iPads deze week misschien al te koop zou zijn. Nu Best Buy de iPads op “deleted” heeft gezet, kan het dus betekenen dat de winkels de nieuwe iPads snel zullen ontvangen.

Laten we hopen dat de nieuwe iPads snel te koop zullen zijn, maar morgen weten we gelukkig meer.

Best Buy-systeem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iPad 2 misschien al snel te koop
Sluiten