Guido
Guido Geruchten 11 maart 2011
Leestijd: 1 minuut

Groter display op iPhone 5?

iPhone 5Er zijn ontwerpen online verschenen van wat mogelijk de iPhone 5 zou kunnen zijn. In het ontwerp is duidelijk te zien dat het retina display in de breedte zo goed als geheel de iPhone zal gaan bedekken. De ontwerpen worden gebruikt om plastic, TPU, aluminium, siliconen en leren hoesjes te ontwerpen.

Uit de ontwerpen valt op te maken dat het design nagenoeg hetzelfde is als van de iPhone 4. De vraag is nu of het display daadwerkelijk groter zal zijn of dat de behuizing smaller zal worden. Er zijn helaas geen afmetingen bekend, maar een groter display impliceert wel een afwijkende schermresolutie. Dit zal met name voor ontwerpers een doorn in het oog zijn.

Een twee kritische vraag die moet worden gesteld is of Apple na antennagate nog steeds voor hetzelfde antenne-ontwerp kiest als bij de iPhone 4. Eerder wisten wij al te melden dat de iPhone 5 mogelijk een nieuwe antenne en een aluminium achterkant krijgt. Nu deze ontwerpen zijn opgedoken ontstaat er verwarring. Zit de antenne wederom extern of gaat Apple deze intern verwerken? Eerder vergelijkbaar uitgelekte ontwerpen van de iPad 2 bleken overigens nagenoeg 100% overeen te komen met het uiteindelijke resultaat.

iPhone 5
iPhone 5
iPhone 5
iPhone 5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.