Ostinato
Ostinato Nieuws 24 maart 2011
Leestijd: 1 minuut

Apple vraagt nieuwe patenten aan voor ‘Telephonic MacBook’

Mobiel internet wordt steeds sneller. Toch zijn er nog weinig volwaardige laptops met ingebouwde ontvangers voor mobiel breedbandinternet en moet je je vaak behelpen met een dongle. Vorig jaar vroeg Apple de eerste patenten aan voor de ‘Telephonic MacBook’, die rechtstreeks contact kan maken met het mobiele internet.

Patently Apple heeft nu een nieuwe patentaanvraag van Apple ontdekt, waarin Apple haar plannen voor een MacBook met ingebouwde antenne voor mobiel internet verder uit de doeken doet. Zoals gewoonlijk besteedt Apple veel aandacht aan de vormgeving: de antenne lijkt te verdwijnen in de body van de MacBook. Ons lijkt het wel wat, een MacBook die overal verbinding met het internet heeft. En nu maar hopen dat de datacontracten van de providers een beetje betaalbaar zijn tegen de tijd dat deze machines op de markt verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple vraagt nieuwe patenten aan voor ‘Telephonic MacBook’
Sluiten