Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 3 maart 2011

Apple brengt laatste bèta iOS 4.3 uit

Langere tijd heeft Apple al bèta’s verspreid van iOS 4.3. Gisteren brachten zij echter nog onbekende features van deze update uit, die nu de Gold Master-status heeft. Nieuw hierin is onder andere iTunes Home Sharing, dat ervoor zorgt dat de media die in jouw iTunes staan, gestreamd kunnen worden naar een iOS-device binnen het netwerk.

Daarnaast is ook de performance van Safari verbeterd. De nieuwe Nitro JavaScript engine zorgt ervoor dat JavaScript op sites twee keer sneller wordt geladen dan in iOS 4.2. Tenslotte bevat deze bèta eerder bekende zaken, zoals AirPlay-verbeteringen, Personal Hotspot en de mogelijkheid om de functie van de iPad Side Switch naar eigen wens in te stellen.

iOS 4.3 is nu nog alleen (officieel) te downloaden als je een developer bent. 11 maart komt deze update uit voor het brede publiek, gelijktijdig met de iPad-release in de VS.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple brengt laatste bèta iOS 4.3 uit
Sluiten