Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 9 maart 2011
Leestijd: 1 minuut

Apple brengt iOS 4.3 uit

Apple heeft zojuist iOS 4.3 gelanceerd. Dit terwijl Apple tijdens het iPad-event vorige week zei dat deze update vrijdag 11 maart beschikbaar zou zijn, gelijktijdig met de iPad 2-release in de VS.
De firmware lijkt geen verschillen te bevatten ten opzichte van de Gold Master-versie aangezien de bestanden dezelfde buildcode hebben.

Nieuw in iOS 4.3 is Personal Hotspot, iTunes Home Sharing en de mogelijkheid om de functie van de iPad Side Switch te bepalen. Ook beschikt deze firmware over AirPlay-verbeteringen en het nieuwe Nitro JavaScript engine, waardoor JavaScript in Safari een stuk sneller laadt. Eerder plaatsten wij een uitgebreidere analyse van iOS 4.3.

Deze update is geschikt voor de iPhone 4, iPhone 3GS, derde en vierde generatie iPod touch en de iPad 1 en 2. De gisteren gelanceerde iTunes 10.1.2 is vereist om je iPhone, iPod of iPad te kunnen updaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple brengt iOS 4.3 uit
Sluiten