Guido
Guido Nieuws 31 maart 2011

Adobe voegt layers toe aan Photoshop app

Photoshop ExpressVoor de creatievelingen onder ons is de Photoshop Express app een slap aftreksel van wat je allemaal kunt op je Mac. Handig om vers geschoten foto’s bij te snijden of enkele filters toe te passen, maar verder nogal beperkt. Echter, de app wordt binnenkort uitgebreid met ‘layers’. Dat bleek tijdens Photoshop World 2011.

Binnenkort kun je onder andere meerdere lagen over elkaar leggen, maskers toevoegen en vervolgens je foto’s bewerken. Tevens kun je een foto als het ware om de lengteas laten draaien. Hierdoor is goed te zien welke bewerking zojuist is toegepast. De vernieuwde app zal zowel beschikbaar zijn op de iPhone als de iPad. Het is helaas nog niet bekend wanneer deze verschijnt.

Reageer op artikel:
Adobe voegt layers toe aan Photoshop app
Sluiten