Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 23 februari 2011
Leestijd: 1 minuut

Thunderbolt mogelijk nieuw interfacesysteem

Nog één dag en dan staat er naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe lijn van de MacBook Pro klaar. Tot die tijd vliegen de geruchten ons nog met de snelheid van het licht om de oren. De laatste roddel heeft betrekking op de mogelijke opvolger van USB en FireWire.

Er werd al eerder aangenomen dat Apple met de komst van de nieuwe laptops, ook een nieuw interfacesysteem zou introduceren, gebaseerd op de techniek Light Peak van Intel. Nu wil het toeval dat donderdag Intel eveneens een evenement zal houden dat betrekking heeft op Light Peak en stiekem zijn er afbeeldingen uit de krochten van het internet gekropen die suggereren dat  de nieuwe techniek wel eens ‘Thunderbolt’ zou kunnen heten.

Nog een klein dagje wachten en dan hebben we eindelijk zekerheid. Tot die tijd maken we even van de gelegenheid gebruik en speculeren we er nog even lustig op los. De site Mac4Ever wist de hand te leggen op wat wel eens het logo voor Thunderbolt zou kunnen zijn:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Thunderbolt mogelijk nieuw interfacesysteem
Sluiten