Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 25 februari 2011

Thunderbolt komt deze zomer naar LaCie

Een dag na de introductie van Thunderbolt valt op de mat van de OMT redactie een persbericht van Lacie. In het communiqué meldt LaCie dat het als een van de eersten producten gaat leveren met Thunderbolt, te beginnen met de Little Big Disk. Hiermee kun je on the road razendsnel bij je bestanden.

“Thunderbolt technology is a breakthrough in I/O technology and represents the future of mobile computing. Soon you will be able to carry workstation-class power and functionality in small portable devices,” aldus Philippe Spruch, CEO van LaCie.

Apple loopt met Thunderbolt op de troepen vooruit. Doordat deze nieuwe techniek een chip op het moederbord vereist, zullen PC makers pas over een jaar met computers komen die Thunderbolt ondersteunen. Little Big Disk met Thunderbolt zal deze zomer te koop zijn in de Apple Store. Prijzen zijn nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Thunderbolt komt deze zomer naar LaCie
Sluiten