Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 14 februari 2011

The Daily langer gratis, iOS 4.3 vertraagd?

Ontwikkelaars voor iOS zitten op dit moment naarstig op F5 te drukken, want het is weer maandag. Maandag? Ja, tweewekelijks plaatst Apple namelijk op de maandag een verse bètaversie van iOS 4.3 zodat zijn kunnen testen. Zo niet vandaag!

Het ziet ernaar uit dat bèta 4 of de echte versie van iOS 4.3 ook niet zal komen vanavond. Wat blijkt namelijk, The Daily heeft haar gratis periode van twee weken verlengd tot eind februari. Deze gratis periode moest Apple de gelegenheid geven om iOS 4.3 uit te brengen met een abonnementssysteem. Nu deze periode verlengd is, lijkt het erop dat Apple nog wat meer tijd nodig heeft. De NRC staat dus nog even buitenspel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Daily langer gratis, iOS 4.3 vertraagd?
Sluiten