Lucas Raggers
Lucas Raggers Geruchten 17 februari 2011
Leestijd: 1 minuut

Opnieuw kanker geconstateerd bij Steve Jobs volgens roddelpers

The National Enquirer weet te melden dat Steve Jobs is gezien in het ‘Stanford Cancer Center‘. Op foto’s van het roddelblad zou te zien zijn hoe een graatmagere Steve Jobs luncht met zijn vrouw Laurene Powell, vlak voordat zij naar het Stanford Cancer Center gaan. Later vandaag maakt The National Enquirer de foto’s openbaar.

Het blad gaat zelfs zo ver te suggereren dat de alvleesklierkanker waarvoor Steve Jobs in 2004 is behandeld weer is teruggekeerd. Door een chemokuur zou Steve Jobs flink wat gewicht en spiermassa kwijt zijn geraakt. Een geraadpleegde arts zegt na het bekijken van de foto’s dat Steve Jobs niet lang meer te leven heeft: “Judging from the photos, he is close to terminal. I would say he has six weeks.” OMT beschouwt dit voorlopig nog als roddelpraat, gezien het karakter van The National Enquirer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Opnieuw kanker geconstateerd bij Steve Jobs volgens roddelpers
Sluiten