Michiel de Vries
Michiel de Vries Geruchten 25 februari 2011
Leestijd: 1 minuut

Specs iPad 2 lekken uit

Het is nog een paar nachtjes slapen tot 2 maart, dan wordt eindelijk de nieuwe versie van de iPad onthuld. Er doen al enkele geruchten de ronde over welke nieuwe features Apple’s tablet zal bezitten en daar komen vandaag nog een paar bij die vooral betrekking hebben op de binnenkant van het apparaat.

Engadget heeft uit “betrouwbare bronnen” vernomen dat een nieuwe processor (de A5), meer RAM (512MB) en wellicht een nieuwe versie van iOS (nummer 5) tot de nieuwigheden zullen behoren. Een nieuw mobiel besturingssysteem zou in theorie perfect aansluiten met de (zeer waarschijnlijke) release van de iPhone 5 in juni en wellicht de nieuwe diensten die betrekking hebben op de ‘cloud strategy’ van Apple, aldus Engadget.

Naast wat grotere spierballen is het inmiddels bijna zeker dat de iPad 2 ook twee camera’s (voor en achter), wellicht een scherper scherm en een dunnere behuizing zal hebben. We zien het volgende week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Specs iPad 2 lekken uit
Sluiten