Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT Specials 3 februari 2011

OMT zoekt stagiair en redacteuren

Doe je een redactionele of journalistieke opleiding, heb je het Apple-virus onder de leden en wil je in de voetsporen treden van Siebren en Anthony? Doe je stage dan bij OMT! We bieden veel vrijheid en leermogelijkheden op redactioneel en audiovisueel gebied, én de beste koffie in Rotterdam en omgeving.

Lees meer hierover op onze speciale ‘Werken bij OMT‘-pagina.

Heb je een vlotte pen, volg je het laatste Applenieuws op de voet en lijkt het je leuk om hierover te schrijven? Meld je dan aan als redacteur bij OMT. Wij bieden je een podium waar dagelijks meer dan 50.000 lezers naartoe komen. Daarnaast krijgen redacteuren een vergoeding per geschreven artikel. Da’s nog eens leuk bijverdienen!

Lees er meer over  op onze speciale ‘Werken bij OMT‘-pagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT zoekt stagiair en redacteuren
Sluiten