Nieuwe kans: deploying iPhone & iPad in Business

Door: Jan David Hanrath - 6 reacties

Door de massale belangstelling na onze vorige aankondiging voor Apple’s Tech Series zijn er veel mensen buiten de boot gevallen.

Daarom organiseert Apple twee extra bijeenkomsten over het uitrollen van iPhone en iPad in groot-zakelijke omgevingen. EĆ©n bij StarTel in Roden op 23 februari 2011 en Ć©Ć©n bij Apple in Amsterdam op 13 april 2011.

De presentatie is wederom in de professionele handen van Bram Elderman. Hij neemt je in een hele werkdag mee in de wereld van Mobile Device Management.

’s Ochtends staat in het teken van integratie, Exchange ActiveSync, protocollen, intranettoegang via VPN, Wi-Fi en APN en beveiliging.

’s Middags wordt ingezoomd op uitrol en uitrolscenario’s, het gebruik van iTunes in groot-zakelijke omgevingen, ‘Over-the-Air Enrolment’, Mobile Device Management en draadloze app distributie. Er wordt afgesloten met een korte Q&A sessie.

De twee bijeenkomsten duren van 9.30 tot 17.30 uur en voor een lunch wordt gezorgd. Deelname is gratis, maar geĆÆnteresseerde pro’s* moeten zich vooraf online aanmelden voor Roden of Amsterdam. Wacht opnieuw niet te lang, want er is beperkt plek.

* resellers, medewerkers van wederverkopers en onafhankelijk Apple consultants zijn uitgesloten van deze bijeenkomsten. Voor deze groepen zijn separate sessies beschikbaar.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  iMacDonalds

  Het is dat ik te jong ben (en mezelf geen pro vind). Anders zou ik er graag is een keer heengaan. Lijkt me erg interessant.

 • Profielfoto
  Moos

  Geen excuses zoeken, gewoon gaan!

 • Profielfoto
  dbreuning

  Heb me zojuist ingeschreven. Indien het gratis is, incl lunch vind ik het wel een goede deal:D Blijf wel Nederlander he. Na mijn registratie waren er nog 42 plekken over.

 • Profielfoto
  dbreuning

  Ik bedoel: omdat het gratis is. Niet indien, want het is gratis. Haha.

 • Profielfoto
  Rivanov

  Ben hier afgelopen donderdag geweest op het hoofdkantoor van Apple in Amsterdam. Was super interessant!

 • Profielfoto
  markmulder1982

  Shit! te laat met registreren zit al helemaal vol! Volgende keer beter zulle we maar zeggen, in ieder geval ingeschreven om op de hoogte te blijven voor de volgende keer.