Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 22 februari 2011
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe iPad toch in maart

Vanochtend sloeg ons even de schrik om de oren; kwade tongen beweerden dat de volgende generatie iPad vertraging had opgelopen door late designkeuzes van Apple. Niets is minder waar, zo wist persbureau Reuters te melden. De oorspronkelijke verwachte datum van april wordt zelfs iets vervroegd.

Niet alleen is het gerucht weerlegd, er is zelfs een datum opgedoken waarop de volgende iPad aan het publiek wordt getoond. All Things Digital, over het algemeen een zeer betrouwbare bron, heeft namelijk vernomen dat er op 2 maart een conferentie plaats zal vinden ter ere van de iPad 2.

Naar verwachting zal Apple zeer spoedig uitnodigingen uitsturen om de vooraanstaande pers naar het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco te halen om daar de iPad 2 voor te stellen. Zoals het er nu uitziet kunnen we dus al rond maart de nieuwe iPad in onze gretige knuistjes klemmen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nieuwe iPad toch in maart
Sluiten