Guido
Guido Nieuws 16 februari 2011

MagicWand: combineer toetsenbord en trackpad

MagicWandGebruik jij een draadloos toetsenbord en de Magic Trackpad? Erger je je weleens aan het feit dat ze los over de tafel slingeren? De ontwerpers van Twelve South hebben daar wat op gevonden: de MagicWand. Met dit hulpmiddel tover je je toetsenbord en trackpad in een handomdraai om in één solide accessoire.

De makers hebben ook gedacht aan de linkshandige minderheden onder ons, want de MagicWand maakt het mogelijk om de trackpad zowel rechts als links aan je toetsenbord te bevestigen. Grafisch ontwerpers kunnen bijvoorbeeld dus hun tekentablet aan hun favoriete zijde blijven gebruiken. Hierbij kun je gecombineerd aan het werk. Swipe en pinch-zoom op je trackpad en gebruik je tablet voor verfijnde acties, zoals tekenen.

De MagicWand gaat in de VS over de toonbank voor $29,99. Ook is het mogelijk om de MagicWand naar Nederland te laten verschepen voor ca. $70 (€47,33).

Reageer op artikel:
MagicWand: combineer toetsenbord en trackpad
Sluiten