iPad 2 niet in april, maar in juni?

Door: Michiel de Vries - 13 reacties

Voor alle mensen die het geld in hun zakken voelen branden en niet kunnen wachten om het uit te geven aan de nieuwe iPad; neem nog even een kop koffie en ga rustig zitten. Het zou namelijk zo maar eens kunnen dat de nieuwste versie van de tablet is vertraagd tot juni dit jaar.

Dit bericht heeft Bloomberg ontfutseld van twee analysten die werkzaam zijn bij Yuanta Securities. Zij zouden enkele late designkeuzes van Apple aangegeven hebben als reden voor de vertraging. In hoeverre deze analysten van Yuanta betrouwbaar zijn is moeilijk te peilen, anagezien we nog nooit van ze hebben gehoord. Alle eerdere geruchten wezen op een release van de iPad 2 in april.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  Usain

  Ja die Bloomberg ontfutseld welis vaker iets maar daar klopt geen reet van gewoon in maart of april klaar.
  Dat heb ik ontfutseld van Steve Jobs toen hij aan de morfine in het ziekenhuis lag.

 • Profielfoto
  nebilem

  En wanneer zal de iPad 2 verkrijgbaar zijn in Nederland? Augustus…

 • Profielfoto
  MichMich

  Van mij mogen ze het nog wel even uitstellen… voorkomt dat ik weer geld over de balk ga smijten…;) Voorlopig heb ik voldoende aan mijn MBA…;)

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Apple zit wél in de vertraging….nieuw iOS laat ook al langer op zich wachten. Ik ben benieuwd wie er gelijk gaat krijgen. Ik kan me niet voorstellen dat het zo lang duurt. Apple moet wel de concurrenten voor blijven. De verhalen – die nu weer circuleren – dat er nu een kleine iPad zou komen met 6″ scherm en in het najaar pas een ‘echte’ iPad 2 geloof ik ook niet.

 • Profielfoto
  oetgrunnen

  News blogs en journalisten zijn net kippen.
  Eentje begint er te kakelen en de rest probeert er dan bovenuit te komen.

 • Profielfoto
  herman17

  Ik hoop dat dit niet waar is, ben al aan het wachten sinds januari om er een aan te schaffen.

 • Profielfoto
  spacefreek

  Ik vind het ook prima, krijg toch waarschijnlijk vandaag de mijne:)

 • Profielfoto
  palahala

  Maar volgens 9 to 5 Mac zijn er al Europese winkels die geen voorraad meer hebben?

 • Profielfoto
  Beakerflo

  Er zijn meer berichten dat de voorraden leeg raken…. Daar heb ik dan toch meer vertrouwen in dan een gerucht over vertraging.

 • Profielfoto
  syltheboy

  Mij boeit het niet zoveel dat de 2e generatie iPad pas in juni i.p.v. april uitkomt, want ik houdt het voorlopig toch gewoon op de 1e generatie iPad. Ook met m’n 24″ iMac (uit 2008) ben ik nog super tevreden. Begin juli dit jaar heb ik hem pas 2 jaar.

 • Profielfoto
  iamthei

  toen vorig jaar de eerste versie uitkwam, dacht ik idd dat dit pas dit jaar in juni een refresh zou krijgen. Nu ik heb zeer lang moeten sparen en kijken naar mensenmet iPad, dus het geld begint inderdaad te branden:)

 • Profielfoto
  iamthei

  wedden dat: Morgen rond 20u00 de uitnodiging voor een media-event wordt verstuurd voor volgende week woensdag in dat art center in SF.