Michiel de Vries
Michiel de Vries Geruchten 22 februari 2011
Leestijd: 1 minuut

iPad 2 niet in april, maar in juni?

Voor alle mensen die het geld in hun zakken voelen branden en niet kunnen wachten om het uit te geven aan de nieuwe iPad; neem nog even een kop koffie en ga rustig zitten. Het zou namelijk zo maar eens kunnen dat de nieuwste versie van de tablet is vertraagd tot juni dit jaar.

Dit bericht heeft Bloomberg ontfutseld van twee analysten die werkzaam zijn bij Yuanta Securities. Zij zouden enkele late designkeuzes van Apple aangegeven hebben als reden voor de vertraging. In hoeverre deze analysten van Yuanta betrouwbaar zijn is moeilijk te peilen, anagezien we nog nooit van ze hebben gehoord. Alle eerdere geruchten wezen op een release van de iPad 2 in april.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPad 2 niet in april, maar in juni?
Sluiten