iPad 2 gespot op ‘The Daily’ event

Door: Guido - 18 reacties

De geruchten over de iPad 2 nemen hand over hand toe. Gisteren dook er nog een foto op waarop mogelijk het nieuwe display van de iPad 2 te zien was. Dat was ook de dag dat The Daily gelanceerd werd, de nieuwe iPad-krant. Nu blijkt dat de iPad 2 zelfs gespot is tijdens die lancering.

Een bron van persbureau Reuters zou de nieuwe gadget gezien hebben. Een andere bron zou bevestigen dat het inderdaad de iPad 2 is en dat deze mogelijk nieuwe functionaliteiten bezit. Welke dit zijn, werd niet gezegd, maar eerder berichtten we al dat Apple zelf de aanwezigheid van een camera heeft bevestigd.

Presentatie iPad 2
Aangezien steeds meer berichten opduiken over het bestaan van de iPad 2 volgt gelijk de vraag wanneer we hem dan eindelijk in onze armen kunnen sluiten. Volgens MacRumors volgt de presentatie van de iPad 2 mogelijkerwijs zelfs volgende week. Horen we volgende week eindelijk weer de drie magische woorden: “One more thing…”?

Reacties

18 reacties
 • Profielfoto
  Casper
 • Profielfoto
  knekkie

  Knap dat dat ding gespot is in een zaal vol journalisten zonder dat er ook maar 1 journalist dacht van kom laat ik er eens een foto van maken.
  .
  en is het niet binnenkort Valentijn? Volgens de mail die ik van apple kreeg wel.
  Zou apple binnen twee weken de iPad 2 klaar hebben plus te koop hebben en dat nog net voor Valentijn?
  .
  Denk het niet.
  .
  ik denk dat dit gerucht nooit de feit status zal behalen

 • Profielfoto
  Maikelw

  Ben ik helemaal met je eens!

 • Profielfoto
  wouwout

  Ipad 2 lijkt me een kleine upgrade, jammer dat het scherm niet verbeterd wordt (volgens de geruchten)

 • Profielfoto
  bram91

  Lijkt me niet.
  Persconferenties worden doorgaans een week van tevoren aangekondigd.
  Ik verwacht dat er volgende week dinsdag of woensdag een aankondiging komt vanuit Apple, en dat een week erna op dinsdag of woensdag een event plaatsvindt. Als het al die week is. Misschien zelfs nog een aantal weken later, rond April.

 • Profielfoto
  Xcode

  Dit slaat dus echt helemaal nergens op. Zonder enig bewijs valt dit bericht helemaal niet te vertrouwen. Ik heb de iPad 2 ook al gezien, echt waar! :sarcastic:

  Dit gerucht is gewoon bedacht door een stel journalisten die op willen vallen in de massa. Dat kan je ze niet kwalijk nemen natuurlijk, maar is dat een bericht op OMT waard?

 • Profielfoto
  maxim22

  pff, al die geruchten. ik word er zot van. Wie begint er met zo’n geruchten?
  geruchten-sites, waarom doen ze dat?
  om bezoekers te lokken, en waarom doen ze dat?
  zodat meer mensen op de site-advertenties gaan klikken. Waarom doen ze dat?
  Om meer geld te verdienen….

 • Profielfoto
  Hasoweh

  Dit is puur een hype creëren rond de iPad 2. Roep maar iets de wereld in en fok iedereen maar weer eens lekker op. Er zijn helemaal geen bewijzen, alleen maar dingen die iemand denkt gezien te hebben. Dit is sluip marketing :D.

 • Profielfoto
  Maced.2

  ben nu al iPad moe…:sealed:

 • Profielfoto
  istaartjes

  hoop dat ze dan weer een live stream doen en dat we in Nederland niet weer een tijd hoeven te wachten tot wij hem ook in een plaatselijke store kunnen kopen.

 • Profielfoto
  Mich

  Ik heb de iPad 2 hier naast mij liggen. Echt vet ding! kan er jammer geen foto van nemen, fototoestel is stuk! :sarcastic:

  @istaartjes: een livestream zal naar alle waarschijnlijkheid wel het geval zijn. je andere punt vrees ik een beetje voor. Vind ik niet erg. tegen dan heb ik hopelijk werk en stroomt het geld binnen!:D

 • Profielfoto
  Terwanerik

  Ik denk dat Apple het gewoon heel slim speelt. Het is binnenkort valentijn, dan kunnen ze die oude iPads nog even kwijt tegen volle prijs. Paar weken daarna wordt de iPad 2 aangekondigd, en in April heb ik hem in mijn handen!

 • Profielfoto
  koenvisser

  ik heb al een iPad 2. *face palm*

 • Profielfoto
  eroplos

  Pics or it didn’t happen!

 • Profielfoto
  iSponge

  Pics or it didn\’t happen!

  hehe.. idd!

 • Profielfoto
  andries

  Iemand heeft de nieuwe ipad gezien maar weet vervolgens geen details te geven?:confused:

 • Profielfoto
  MacAanZee

  @ eroplos: in de tijd van de Bijbel waren er nog geen camera’s, dus dat is een kwestie van geloven (of niet). Maar dit is weer zo’n wazig verhaal met volgens mij gewoon een foto erbij van de huidige iPad. Als de iPad 2 gespot is dan zou er ook wel een foto van zijn of wat meer informatie, in een zaal vol journalisten!! Dat bestaat natuurlijk niet!! Ik geloof er niks van en wacht maar af tot er meer betrouwbare info komt

 • Profielfoto
  Nolleos

  Een andere bron zou bevestigen dat het inderdaad de iPad 2 is en dat deze mogelijk nieuwe functionaliteiten bezit.

  Nog zo’n understatement. Lijkt me logisch dat er nieuwe functionaliteiten in zitten, waarom breng je anders een nieuw model uit?

  Ton