In-flight magazines voor op de iPad

Door: Guido - 4 reacties

Vast een bekend verschijnsel. Je hebt een vermoeiend lange vlucht voor de boeg en je hebt zo’n beetje alle films al gezien. Wat te doen? Dan maar meermaals staren naar het beschikbare tijdschrift van de luchtvaartmaatschappij zelf, gevuld met afgeprijsde producten.

Malaysia Airlines gaat met de tijd mee en heeft haar in-flight magazine omgetoverd in de gelijknamige app Going Places voor de iPad. Je hoeft niet langer te grijpen naar de stoel voor je, want de app moet een interactief magazine gaan bieden. Naast alle aanbiedingen vind je daar uitgebreide informatie over de on-board entertainment, video´s, panorama foto´s en slideshows.

Volgens de Senior Vice President koos Malaysia Airlines voor de iPad vanwege de toenemende groei aan gebruikers. Op die manier tracht de luchtvaartmaatschappij een groter publiek te bereiken en makkelijke, mobiele toegang tot het tijdschrift. Sit back and enjoy your flight!

Going Places

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  brabant

  De link loopt niet. 404 error.
  Kunnen jullie dit nog aanpassen?

 • Profielfoto
  brabant

  thanks!

 • Profielfoto
  Jazzamataz

  Jet2.com heeft dit ook al een tijdje.

 • Profielfoto
  Lauwrence

  Leuk, maar het is afwachten tot het eerste ge’OH door cabinepersoneel over het gebruik van wifi plus dat het gebruik van een iPad met de ellebogen in de zij geduwd (niet iedereen kan immers business class betalen) niet bepaald aantrekkelijk is.