Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 16 februari 2011

iCE Amsterdam 2011

Voor de tweede keer in successie staat de Westergasfabriek in Amsterdam op 7 en 8 maart in het teken van iCE Amsterdam. Een Europees congres over strategieën voor mobiel en app-ontwikkeling.

De iPhone mag dan de onbetwiste aanjager zijn van de mobiele ontwikkeling, andere smartphones zitten in de lift en samen veranderen ze de manier waarop wij met elkaar communiceren.

Naast het inmiddels vertrouwde iPhone iOSDevCamp zijn er dit jaar ook ontwikkelkampen voor Android, Windows Phone 7 en BlackBerry.

De line-up aan sprekers en moderatoren komt voornamelijk van de andere kant van de grote plas. Dom Sagolla, Philippe Winthrop Andrew Seybold, maar ook London (Ajit Jaokar) en Amsterdam/Kaapstad (Daniel Erasmus) zijn vertegenwoordigd.

iCE Amsterdam is breed van opzet en daardoor interessant voor C-level management, marketeers, telecom professionals, ontwikkelaars en app-designers.

OMT is er dit jaar als gevolg van een overvolle agenda helaas niet bij, maar onze vrienden van iPhoneclub zijn mediapartner. Door gebruik te maken van hun promocode kun je met 50% (groeps-)korting kaarten bestellen.

Op iCE Amsterdam 2009 spraken we met Dom Sagolla, mede-oprichter van het iPhone Dev Camp en mede-oprichter van Twitter.

Reageer op artikel:
iCE Amsterdam 2011
Sluiten