Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 22 februari 2011

Hyves gaat iPhone 4 aanbieden

De sociale netwerksite Hyves gaat in samenwerking met T-Mobile de iPhone 4 aanbieden. Uit een onderzoek onder 300.000 leden bleek dat het toestel van Apple veruit het populairst is. Het speciale Hyves-abonnement bestaat al sinds oktober, de combinatie met de iPhone is nieuw.

Een speerpunt van het Hyves-abonnement is dat gebruikers gratis onderling kunnen bellen en sms’en. Ook hebben ze toegang tot onbeperkt internet. De prijzen zijn echter niet mals: per maand moet €57,50 afgetikt worden voor 1000 minuten/sms’jes, plus nog eens €119,95 voor de iPhone 4.

Hyves zag vorig jaar al terrein weggesnoept worden door Facebook, welke veruit de grootste netwerksite ter wereld is. Sociale netwerken zijn ‘hot’ en Hyves hoopt met het mobiele abonnement nog meer gebruikers naar het platform te trekken. Volledig nieuw is het idee niet. Facebook introduceerde samen met mobieltjesfabrikant HTC op de laatste World Mobile Congress in Barcelona dit jaar al verschillende Facebook-telefoons met een speciale knop die de gebruiker direct naar Facebook dirigeert.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hyves gaat iPhone 4 aanbieden
Sluiten