Gratis Lonely Planet gidsen US steden

Door: Lucas Raggers - 6 reacties

Ga jij binnenkort toevallig naar BostonChicagoLas VegasMiamiMontrealNew OrleansNew York CitySeattleTorontoVancouver, San FranciscoWashington DC of Los Angeles? Dat treft! Lonely Planet biedt namelijk haar stedengidsen tijdelijk gratis aan.

Reden van deze gulle daad is de enorme kou en sneeuwval in Amerika. Om gestrande reizigers toegemoet te komen, zijn de reisgidsen gratis te downloaden zodat zij de stad kunnen verkennen. Eind december had Lonely Planet een vergelijkbare actie toen het Europa bedolven lag onder de sneeuw.

Sla snel je slag, want morgen eindigt de actie en moet je gewoon weer betalen!

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Sjakelien

  Tip: downloaden, en meteen weer weggooien. Dan heb je hem officieel aangeschaft, en kun je de relevante, wanneer nodig, alsnog downloaden, omdat je deze dan officieel al bezit.

  Maar: hoezeer ik ook een fan ben van de papieren versie van de Lonely Planet-gidsen, denk ik dat ze met de iPhone apps, hoe goed bedoeld ook, toch een voor hen te modern medium hebben betreden. Voor hen die het boek gewend zijn is het scherm te klein, voor hen die de iPhone gewend zijn, is de navigatie te boekerig.

  En: ze nemen een enorme hoeveelheid ruimte in op je iPhone, zodat je je de hele tijd het leplazerus aan het syncen bent.

  Maar goed, ieder zijn meug. Dit was de mijne.

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Ben het met je eens. Het is soms wel handig om kort wat op te zoeken, maar echt als gids valt het enorm tegen. Ik vind het sowieso redelijk idioot om je iPhone / iPod touch als primaire reisgids te gebruiken, maar dat zal wel aan mijn manier van reizen liggen;):P.

 • Profielfoto
  makasa

  downloaden in iTunes kan ook. Vervolgens niet deze app uitsluiten bij synchroniseren. Wanneer je de app wil gebruiken deze alsnog synchroniseren.

 • Profielfoto
  HakanB

  OMT superbedankt dat jullie dit bij elke actie melden, dankzij jullie heb ik al heel wat Lonely Planet gidsen gedownload..:) anders had ik hier nooit van geweten..
  keep on going..

 • Profielfoto
  Ledda

  Laat ik nu toevallig zondag naar New York vertrekken ! Thanks voor de tip !

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik ben het met Sjakelien eens. Tijdje geleden waren er Europese stadsgidsen van Lonely Planet gratis te downloaden. Heb ik gedaan, maar ze kosten enorm veel ruimte en er staat bijna niets in. Voor Amsterdam een stelletje restaurantjes en wat hotels en dan heb je het wel gehad. Voor wie de “echte” papieren reisgidsen kent van Lonely Planet valt dit enorm tegen. Want daarin kan je werkelijk alles vinden op elk plekje van de aardbol! Ik zie het dan ook vooral als reclame voor de gidsen. Niet een erg goede reclame overigens!