Guido
Guido Nieuws 1 februari 2011

Google Instant Preview op iPhone en iPad

Google is bezig de mobiele ervaring van haar zoekmachine te optimaliseren. Na de recent toegevoegde mogelijkheid van Google Instant volgt nu ook Instant Preview op de iPhone en iPad. Voortaan krijg je dus ook op je telefoon een blik in de toekomst voordat je van Google wegklikt.

In desktop browsers kun je door Google Instant Preview al voorproefjes krijgen van websites door op het bijgevoegde vergrootglas te klikken. Dat bespaart je een hoop tijd in de zoektocht naar de juiste website. Bijkomende extra aan de nieuwe iOS feature is dat Safari op je iPhone 4 of iPad je de mogelijkheid biedt om tussen verschillende previews te bladeren, zoals we dat ook gewend zijn van het scrollen tussen meerdere Safari-vensters.

Aan de andere kant van de oceaan duikt de mogelijkheid hier en daar al op. Het is de vraag hoe lang wij Nederlanders nog moeten wachten. Op dit moment is de nieuwe functionaliteit nog niet gespot in ons kleine kikkerlandje. Even afwachten dus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Google Instant Preview op iPhone en iPad
Sluiten