Google Instant Preview op iPhone en iPad

Door: Guido - 6 reacties

Google is bezig de mobiele ervaring van haar zoekmachine te optimaliseren. Na de recent toegevoegde mogelijkheid van Google Instant volgt nu ook Instant Preview op de iPhone en iPad. Voortaan krijg je dus ook op je telefoon een blik in de toekomst voordat je van Google wegklikt.

In desktop browsers kun je door Google Instant Preview al voorproefjes krijgen van websites door op het bijgevoegde vergrootglas te klikken. Dat bespaart je een hoop tijd in de zoektocht naar de juiste website. Bijkomende extra aan de nieuwe iOS feature is dat Safari op je iPhone 4 of iPad je de mogelijkheid biedt om tussen verschillende previews te bladeren, zoals we dat ook gewend zijn van het scrollen tussen meerdere Safari-vensters.

Aan de andere kant van de oceaan duikt de mogelijkheid hier en daar al op. Het is de vraag hoe lang wij Nederlanders nog moeten wachten. Op dit moment is de nieuwe functionaliteit nog niet gespot in ons kleine kikkerlandje. Even afwachten dus.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  wilmer

  Vraag me dan wel af hoe dat er uit gaat zien op het kleinere scherm van de iPhone en iPod touch, screenshot is volgens mij gemaakt met een iPad…

 • Profielfoto
  iMacDonalds

  En waarom denk je dat? Dan had Safari er wel anders uit gezien.
  Wel een coole feature by the way.

 • Profielfoto
  Maverick9898

  De screenshot is gemaakt op een iPod touch of iPhone.

 • Profielfoto
  Thoomas

  @wilmer: Als je goed kijkt zie je dat het twee screenshots naast elkaar zijn, het is niet van 1 scherm afkomstig (kijk maar naar de repeterende knoppen onderin).

 • Profielfoto
  rnbprod

  Wat een gigantisch jaren ’90 logo…

 • Profielfoto
  NTG

  zo zie je weer dat Google’s storage echt enorm moet zijn. Hoe kunnen ze anders al die miljoenen tumbnails opslaan?