Statenweg
Statenweg Geruchten 7 februari 2011
Leestijd: 1 minuut

Gerucht: WWDC 2011 op 5 tot 9 juni

Voor je ‘t weet is het zomer en doen we weer live verslag van Apple’s keynote op de WWDC. Dit jaar zal tijdens dit grootse evenement voor ontwikkelaars naar verwachting veel aandacht uitgaan naar Mac OS X Lion en een nieuwe iPhone.

Eerder kon de datum waarop de WWDC plaatsvond voortijdig achterhaald worden via de website van het Moscone Center in San Fransisco waar Apple dergelijke events organiseert. Ook dit keer valt een boeking te lezen van 5 tot 9 juni 2011 voor een ‘Corporate Meeting’, een term die Apple vaker toepast bij reserveringen.

In het verleden bleek de voorspelling aan de hand van de reserveringen echter niet altijd te kloppen. Opvallend is nu dat naast de bovengenoemde datum ook op 10 en 11 mei en op 22 en 23 juni een ‘Corporate Meeting’ gepland staat. Heeft Apple meer voor ons in petto? Niets is zeker, maar alvast wat ruimte vrijhouden in je agenda is misschien geen overbodige luxe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Gerucht: WWDC 2011 op 5 tot 9 juni
Sluiten