Statenweg
Statenweg Geruchten 4 februari 2011
Leestijd: 1 minuut

Gerucht: lancering iOS 4.3 op 14 februari

De website MacStories citeert ‘betrouwbare bronnen’ die melden dat de volgende grote update van iOS niet lang meer op zich laat wachten. Eerdere geruchten spraken al van een lancering binnen nu en twee weken, maar daar is nu een datum en tijd aan toegevoegd: 14 februari om 10 uur ‘s ochtends (7 uur ‘s avonds onze tijd).

iOS 4.3 brengt naast een hoop kleine verbeteringen de mogelijkheid om je iPhone te gebruiken als persoonlijke hotspot. Hierbij kun je de mobiele internetverbinding delen met andere apparaten. Je telecomprovider moet dit dan wel toestaan.

Verder wordt AirPlay opengesteld voor ontwikkelaars, waardoor zij de mogelijkheid kunnen toevoegen aan hun app of website om video te streamen naar de Apple TV. Ook zou Apple met iOS 4.3 een brede ondersteuning invoeren van abonnementen op tijdschriften en kranten voor de iPad en iPhone. Momenteel maakt het pas gelanceerde dagblad ‘The Daily’ al gebruik van deze mogelijkheid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gerucht: lancering iOS 4.3 op 14 februari
Sluiten