Gerucht: lancering iOS 4.3 op 14 februari

Door: Statenweg - 14 reacties

De website MacStories citeert ‘betrouwbare bronnen’ die melden dat de volgende grote update van iOS niet lang meer op zich laat wachten. Eerdere geruchten spraken al van een lancering binnen nu en twee weken, maar daar is nu een datum en tijd aan toegevoegd: 14 februari om 10 uur ’s ochtends (7 uur ’s avonds onze tijd).

iOS 4.3 brengt naast een hoop kleine verbeteringen de mogelijkheid om je iPhone te gebruiken als persoonlijke hotspot. Hierbij kun je de mobiele internetverbinding delen met andere apparaten. Je telecomprovider moet dit dan wel toestaan.

Verder wordt AirPlay opengesteld voor ontwikkelaars, waardoor zij de mogelijkheid kunnen toevoegen aan hun app of website om video te streamen naar de Apple TV. Ook zou Apple met iOS 4.3 een brede ondersteuning invoeren van abonnementen op tijdschriften en kranten voor de iPad en iPhone. Momenteel maakt het pas gelanceerde dagblad ‘The Daily’ al gebruik van deze mogelijkheid.

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  yoerio

  Het is een gerucht maar het lijkt we wel leuk

 • Profielfoto
  wmellaart

  Gaat T-mobile dat mobiele hotspot gebeuren ondersteunen?

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  “Momenteel maakt het pas gelanceerde dagblad ‘The Daily’ al gebruik van deze mogelijkheid.”

  Dacht het niet, het is de eerste 14 dagen gratis (omdat 4.3 er nog niet is).

 • Profielfoto
  Statenweg

  Op ‘The Daily’ zijn de abonnementen al toegepast. De werking en de prijzen zijn afgelopen week aangekondigd. Dat het systeem technisch misschien nog niet in werking is en dat de krant daardoor de eerste 2 weken gratis is staat daar los van naar mijn mening…

 • Profielfoto
  andrevdvries

  Valentijnsgeschenk:P

 • Profielfoto
  Vinhelper

  Kunnen ze a.u.b. nog even snel de stabiliteit fixen?
  Ik loop al weken aan stuk te klooien met allerlei vage problemen op mijn iPhone 4. Het zou toch een stuk prettiger zijn als dat opgelost kan worden.

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  Een vervelende bug waar ik dikwijls tegenaan loop, is dat ik bij nieuwe gesynchroniseerde nummers geen albumart zie op mijn lock-screen, terwijl er wel een albumart wordt getoond in de ‘muziek-app’. Als ik mijn iPhone een harde reset geef, werkt het wel terug (voor een tijdje)

  Ik hoop dat die bug verholpen wordt in 4.3

 • Profielfoto
  wouwout

  krijgen we in 4.3 de mogelijkheid om een app geforceerd te sluiten? Ik word er een beetje moe van om mijn iPad meerdere keren per dag te moeten afsluiten/opstarten omdat een app niet meewerkt.
  Of kan dit nu al?:-)

  edit: gevonden
  http://www.tuaw.com/2010/06/30/iphone-101-quitting-apps-in-ios-4/

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Prima idee, die hotspot functie. Lekker overal internetten met m’n MacBook als dat kan. Weet iemand of T-Mobile er al iets over heeft gezegd?

 • Profielfoto
  syltheboy

  Het is pas sinds gisteren mogelijk om iOS 4.2.1 untethered te jailbreaken en dan komen ze over anderhalve week alweer met een andere versie.:sad:

 • Profielfoto
  Oulad

  Slecht hoor Apple, het IOS4 zo slecht maken voor de iPhone 3G en nu gewoon stoppen met nieuwe firmwares maken voor het apparaat

 • Profielfoto
  apenstaartje

  Apple heeft nog niet eens een release candidate uitgebracht van 4.3… ze zitten nog in de beta’s. Zou natuurlijk nog kunnen, maar veel tijd nemen ze dan ook niet voor de finetuning.

 • Profielfoto
  Egons

  Hopen maar dan dat er geen ‘i love you’ virus in zit haha

 • Profielfoto
  ewd

  goed.. de dag bijna voorbij.. weer een broodje lulkoek dus