Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 7 februari 2011
Leestijd: 1 minuut

Boxcar app houdt je op de hoogte

Word jij ook zo moe van het hoppen van sociaal netwerk naar sociaal netwerk? Mentions op Twitter bekijk met de iPhone app, dan weer naar Facebook om vervolgens in Foursquare te reageren op een locatieupdate van je moeder. Dat kan allemaal veel slimmer en gecentraliseerder. Hier komt Boxcar om de hoek kijken.

Boxcar zorgt ervoor dat je op één plek op de hoogte gehouden wordt van je berichten. Heeft iemand gereageerd op een twitterbericht? Boxcar houdt je op de hoogte met een push notificatie. Is er een nieuw artikel op je geplaatst? Boxcar laat het je weten met een push notificatie.

Alle berichten aan jou worden in één bak gegooid in Boxcar. Je kunt ze niet alleen lezen, maar je kunt er ook weer op reageren. Hiervoor hoef je dus niet naar de Twitter of Facebook app te gaan. Op dit moment kun je de volgende diensten aan Boxcar toevoegen: Twitter, Facebook, e-mail, Google Buzz, Google Voice, Foursquare, Gowalla, Reddit, Github, OMGFacts, Growl en RSS. Vooral de laatste is interessant omdat je op deze manier een notificaties kunt krijgen van al je favoriete websites en podcasts.

Boxcar houdt je op de hoogte

Tot slot denkt Boxcar ook aan je slaaprust. In de app kun je namelijk aangeven wanneer je niet gestoord wilt worden door piepjes, notificaties en trilfuncties. Kortom, Boxcar zorgt dat je altijd up to date én uitgerust bent.

De Boxcar app is gratis. Wil je van de reclame af, dan betaal je eenmalig 3.99 euro. Boxcar kent ook een online versie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boxcar app houdt je op de hoogte
Sluiten