Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 februari 2011
Leestijd: 1 minuut

Binnenkort MobileMe 2.0

Er staat zeer binnenkort wat te gebeuren met MobileMe, de cloud en sync service van Apple. Naast de North Carolina cloud-bekentenis van Tim Cook tijdens de aandeelhoudersvergadering zijn er namelijk nog twee sporen ontdekt.

Het eerste spoor is dat Apple MobileMe heeft verwijderd uit de online en fysieke winkels. Het bestaande pakket is daarmee niet meer verkrijgbaar. Een product niet verkopen kan nooit lang duren en het versterkt de geruchten dat MobileMe gratis wordt.

Het tweede spoor zijn MobileMe-iconen die zijn ontdekt in de developer preview van Mac OS X 10.7 Lion. Deze tonen een mapje met een wolk voor de Finder en de Finder sidebar. Het lijkt er daarmee op dat de desktop integratie met iDisk verbeterd gaat worden, zodat het meer gaat functioneren als Dropbox.

Misschien weten we aanstaande woensdag meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Binnenkort MobileMe 2.0
Sluiten