AyayayiWork

Door: Koen van Tongeren - 8 reacties

Een lezer van de verrassend genaamde website AppleBitch.com heeft een banner ontdekt op de Mexicaanse website van electronicawinkel Best Buy met de tekst “ontdek het nieuwe iWork ’11 […] op 19 februari om 19 u bij Best Buy”. Bij de tekst stond een afbeelding van een iWork ’09-doosje, waarbij het jaartal was weggepoetst.

Enkele uren na de ontdekking verdween de banner om weer terug te komen met de aangepaste tekst: ‘ontdek het nieuwe iWork ’09’. Blijkbaar is men er in Mexico al snel achtergekomen dat daar na twee jaar weinig meer aan valt te ontdekken want ook die banner is inmiddels van de site gehaald.

Over een nieuwe versie van iWork wordt al langer gespeculeerd. Na meer dan twee jaar is het pakket dan ook nodig toe aan een update. Wat denk jij: is dit een vooraankondiging van iWork ’11 of een stommiteit van een Mexicaanse webredacteur?

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Maverick9898

  Na Top Gear is er al genoeg gezegd over de Mexicanen haha! Nee, ik denk een foutje, omdat het nu ’11 is. Al denk ik wel dat er snel een update aankomt.

 • Profielfoto
  Wobber

  Wat denk jij: is dit een vooraankondiging van iWork ‘11 of een stommiteit van een Mexicaanse webredacteur?

  Wat ik denk? Beide; Apple heeft de distributeurs laten weten dat er een nieuwe aankomt en de webredacteur was zo dom om t nu al uit te brengen!

 • Profielfoto
  Rickje

  Wat Maverick al zegt met z’n verwijzing naar Top Gear, haha. Foutje van die lazy Mexicano’s. :crazy:

 • Profielfoto
  Reimzter

  Ze zijn helemaal niet lui, als ze die tekst hebben weggepoetst. Dan zijn het misschien wel fraudeurs. Beetje spul proberen te verkopen dat er nog niet is. Ik zie niet hoe dit een foutje kan zijn..

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Die tekst komt ergens vandaan toch?

  …op 19 februari om 19 u …

  Ze wilden iets aankondigen. En er was blijkbaar al een datum voor geprikt.

 • Profielfoto
  Kevintjuhhhh

  Ben het helemaal eens met KarelWillem

  waarom staat er dan de 19e om 19:00 uur
  Of komt ’09 nu pas daar uit?:P

  iWork 11 zal er wel aankomen binnenkort, vooral nu office for mac 2011 er ook al is, moet toch een beetje concurrentie blijven

 • Profielfoto
  SebastianOort

  Tja, het wordt wel tijd, ik vind Pages erg fijn maar er zitten wat slordigheidjes in (en het mag wat vlotter reageren zodra je een paar foto’s op de pagina knalt). Keynote vind ik fantastisch om te gebruiken.

 • Profielfoto
  Macosxachist

  Lekker betrouwbaar hè, die geruchten?