Ostinato
Ostinato Nieuws 23 februari 2011

Apple oppermachtig bij 2010 Engadget Awards – Readers’ Choice

Het populaire webmagazine voor gadgetfreaks, Engadget, laat haar lezers elk jaar de beste (en slechtste) gadgets en technologieën van het afgelopen jaar kiezen. Dit jaar deden meer dan honderdduizend lezers mee aan de verkiezing van de Engadget Awards – Readers’ Choice.

De verpletterende winnaar voor 2010? Je mag één keer raden. De iPad werd Gadget of the Year, Tablet PC of the Year en Portable Media Device of the Year. De iPhone 4 sleepte Smartphone of the Year en Display of the Year in de wacht.

Daarnaast werd de iMac uitgeroepen tot Desktop of the Year, de Macbook Air werd Laptop of the Year en als klap op de vuurpijl kreeg Apple TV 2 de titel Home Entertainment Device of the Year. De poedelprijs van Worst Gadget of the Year ging dit jaar naar de Kin van Microsoft, de social-mediatelefoon die, na een ontwikkeltijd van twee jaar, al na drie maanden van de markt werd gehaald wegens rampzalige verkoopcijfers. Later deze week zal ook de redactie van Engadget haar awards over 2010 uitreiken.

Reageer op artikel:
Apple oppermachtig bij 2010 Engadget Awards – Readers’ Choice
Sluiten