Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 22 februari 2011

Apple investeert in nieuw ziekenhuis

New Stanford Hospital Apple gaat, samen met de andere computerbedrijven eBay, HP, Intel en Intuit and Oracle investeren in een nieuw ziekenhuis in Stanford (California). Dat meldt Apple Insider. Het ziekenhuis gaat twee miljard dollar kosten. Apple en de andere bedrijven betalen samen 550 miljoen dollar hiervan.

Buiten de financiële investering zullen zij ook hun bijdrage leveren aan het technologische aspect. Zij kunnen hun kennis en ervaring gebruiken om ideeën aan te dragen en mee te denken over “the way people interface with the hospital”.

Stanford Hospital is een project van Stanford Medical Center en zal ongeveer 600 bedden krijgen. Er wordt al zo’n vijf jaar aan gewerkt en het duurt waarschijnlijk nog zes jaar voordat het klaar is. Steve zegt er het volgende over: “all of us are very fortunate to have Stanford’s world-class medical center right here in Silicon Valley. We are very excited about the development of their new hospital and really want to support their plans.”.

(via: TUAW)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple investeert in nieuw ziekenhuis
Sluiten