Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 februari 2011
Leestijd: 1 minuut

Amac stoot met AM Bridge door naar Limburg

Het lijkt zowaar een rage te worden bij de Nederlandse Apple Premium Resellers: het overnemen van elkaars toko’s om nóg groter en daarmee (naar eigen zeggen) nog klantgerichter te worden. Nadat eerder HTR werd ingelijfd door Machouse is het nu de beurt aan AM Bridge. De Limburgse gecertificeerde Reseller, Service provider en Solution Expert is overgenomen door Amac.

Na een eerste winkel in Utrecht en een tweede in Amersfoort zette Amac zijn zinnen op het Nederland onder de grote rivieren met vestigingen in Den Bosch en Eindhoven. Met de overname van AM Bridge zijn daar nu Sittard en Roermond aan toegevoegd.

Waar Amac altijd een focus op de consumentenmarkt heeft gehad, is AM Bridge een retail-rookie. De expertise van het bedrijf ligt vooral in het zakelijk segment. Amac ziet de overname dan ook als een uitgelezen kans om van beide markten thuis te worden. OMT wenst ze daar alle succes mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Amac stoot met AM Bridge door naar Limburg
Sluiten