Amac stoot met AM Bridge door naar Limburg

Door: Koen van Tongeren - 6 reacties

Het lijkt zowaar een rage te worden bij de Nederlandse Apple Premium Resellers: het overnemen van elkaars toko’s om nóg groter en daarmee (naar eigen zeggen) nog klantgerichter te worden. Nadat eerder HTR werd ingelijfd door Machouse is het nu de beurt aan AM Bridge. De Limburgse gecertificeerde Reseller, Service provider en Solution Expert is overgenomen door Amac.

Na een eerste winkel in Utrecht en een tweede in Amersfoort zette Amac zijn zinnen op het Nederland onder de grote rivieren met vestigingen in Den Bosch en Eindhoven. Met de overname van AM Bridge zijn daar nu Sittard en Roermond aan toegevoegd.

Waar Amac altijd een focus op de consumentenmarkt heeft gehad, is AM Bridge een retail-rookie. De expertise van het bedrijf ligt vooral in het zakelijk segment. Amac ziet de overname dan ook als een uitgelezen kans om van beide markten thuis te worden. OMT wenst ze daar alle succes mee.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Meen je dat nu? Hopelijk gaat het er op servicegebied niet op achteruit, want ik ben nu erg tevreden van die mannen in Sittard. Vooral hun garantiepolitiek is erg sterk. Ze laten je tenminste niet in de kou staan na een jaar (als particulier).

  Van Amac heb ik al andere dingen gehoord.

 • Profielfoto
  Stargazer72

  Ben zelf ook erg tevreden over AM Bridge. Goede voorlichting en advies en inderdaad een prima service. Hopen dat het zo blijft (maar daar gaan we wel van uit).

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  @nickvkempen: Gelukkig maar, want ik heb geen zin om terug te keren naar het welles-nietes-twee-jaar-garantie-spelletje van mijn vroegere retailers.

 • Profielfoto
  Jeffmeister

  Harstikke leuk nieuws. Fijn om de nieuwe collega’s alvast welkom te heten ofcourse:)
  Ik ben benieuwd!

  Jeffrey, van de Amac in Eindhoven.

 • Profielfoto
  Little Idiot

  Krijgt Amac ook een nieuwe naam? (met een goed logo en een zinnige naam?) Mac mag toch niet meer?

 • Profielfoto
  GForce85

  Het blijft Amac, het mag wel omdat het één woord is en Mac niet met een hoofdletter geschreven wordt.:p Welkom bij de club mensen van Am-bridge. Ik kom snel eens in Roermond langs om kennis te maken.