Word iMuzikant en win een iPad of cursus

4 reacties

Apple-opleidingsinstituut College of MultiMedia (CMM) houdt binnenkort een besloten feestje ter gelegenheid van de officiële opening van hun mooie nieuwe Amsterdamse vestiging.

Voor dit feestje zijn ze op zoek naar een passende muzikale omlijsting. Geen belegen strijkje, geen big band, maar iOS-muzikanten. En jij kan die muzikant zijn!

Ben jij begenadigd pianist, cellist, een geoefend Ocarica-speler of geniaal op één van de vele andere i-muziekinstrumenten die in de App Store te vinden zijn? Vorm jij met vrienden een digitaal duo, trio of kwartet of steek je Armin van Buuren naar de troon met een van de vele DJ-apps?

Maak dan snel een auditie-video en upload deze naar YouTube of Vimeo. E-mail vervolgens de link naar je auditie voorzien van je naam én telefoonnummer uiterlijk vrijdag 7 januari 2011 naar CMM via [email protected].

De twee beste audities verdienen een optreden op de openingsparty en mogen daarnaast kiezen uit een iPad of een driedaagse cursus naar keuze bij CMM.

Haast je, je hebt nog maar 4 dagen de tijd!

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Te gek! Niet dat ik mee ga/kan doen maar ik ben wel erg benieuwd naar de inzendingen. Kunnen jullie daar nog een verslagje achteraf van maken?

 • Profielfoto
  eiko

  gelijk wat opgenomen, een drum solo in igog op de ipad:-)

  http://www.youtube.com/watch?v=-OIfJricmoo

 • Profielfoto
  nicolaas61

  oe dat wordt meedoen!!!

 • Profielfoto
  KarelWillem

  gelijk wat opgenomen, een drum solo in igog op de ipad:-)

  Nou, nou. Ietwat variatie zou niet verkeerd zijn.:wink: