Witte iPhone 4 duikt op in systemen

Door: Statenweg - 8 reacties

Toen Steve Jobs afgelopen zomer de iPhone 4 aan de wereld toonde, kon het publiek zich vergapen aan zowel een wit als een zwart exemplaar. Aanvankelijk was het plan dat de witte iPhone 4 tegelijkertijd met zijn zwarte broertje in de winkels zou liggen, maar het model werd als gevolg van productieproblemen meerdere malen uitgesteld.

Ondanks Apple’s laatste belofte dat de witte iPhone komende lente alsnog te koop zal zijn, geloven steeds meer mensen dat het toestel helemaal niet meer zal verschijnen. Komende zomer wordt immers de opvolger van de huidige iPhone verwacht. Toch is er opnieuw hoop voor wie graag een wit model bemachtigt. Uit foto’s die op internet zijn opgedoken blijkt namelijk dat de witte iPhone 4 opnieuw is opgenomen in de voorraadsystemen van de Amerikaanse detailhandelketen Best Buy en het Duitse Vodafone.

Het gaat om zowel een 16GB als een 32GB uitvoering. Als lanceringsdatum wordt zondag 27 februari vermeld, al is dit een ongebruikelijke dag voor productlanceringen van Apple. Hoewel deze voorraadsystemen niet direct door Apple worden aangestuurd en het toestel mogelijk op basis van verwachtigen alvast is ingevoerd, kan dit erop duiden dat de witte iPhone inderdaad in de komende weken alsnog zal verschijnen. Dit vermoeden wordt versterkt doordat de signalen van twee verschillende winkels in verschillende landen afkomstig zijn.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  formulefan

  Dat wijst er dan des te meer op dat we in de zomer een nieuw model krijgen. Gaaf! Als de nieuwe uitkomt ga ik er zeker een halen. Mijn 3g wordt zo langzamerhand toch een beetje te traag.:)

 • Profielfoto
  Oldekamp

  Als ik in de markt was voor een iPhone 4 en ik wilde hem wit hebben, had ik al lang een zwarte gekocht en mocht deze mij nog steeds niet bevallen dan gewoon een conversie doen.

 • Profielfoto
  ---

  Eerst zien dan geloven..

 • Profielfoto
  JustThatDutchGuy

  voor een iPhone vind ik zwart toch wel DE kleur.

 • Profielfoto
  BigAL

  …. krijg je er een beschermhoesje bij voor ontvangst… heb je niets aan de kleur…

 • Profielfoto
  R-Flow

  iPhone 4 is zooooooo 2010…

 • Profielfoto
  MacAanZee

  WIT wit wit….ik wil ‘m wit. De iPhone, de iPad…!! Weg met dat sombere zwart. Ik heb het nooit zo mooi gevonden. Er zijn al zoveel zwarte telefoons, maar witte niet.
  Bovendien was wit jarenlang DE Applekleur. Weg met die zwarte rouwranden om de schermen van iMacs en MacBooks! En graag een witte iPhone, maar geen 4, maar een 5!

 • Profielfoto
  Wim Van Hemelrijk

  Weg met die zwarte rouwranden om de schermen van iMacs en MacBooks!

  Zwart verhoogt het contrast!!