Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 10 januari 2011

Prezi presentaties bekijken op de iPad

Wie met enige regelmaat presentaties geeft of moet aanzien, heeft ongetwijfeld wel eens gehoord van Prezi. Prezi is bedoeld voor mensen die indruk willen maken met hun presentatie, maar liever geen tijd steken in de animatiemogelijkheden van Keynote of Powerpoint. Prezi draait helemaal om één kunstje: het in en uitzoomen naar slides.

Na lang smeken is er nu ook Prezi voor de iPad. Je kunt er geen Prezi presentaties mee maken, maar je kunt ze wel bekijken. Door te pinchen kun je handmatig inzoomen op slides, of je kunt de knoppen gebruiken om naar de volgende vooraf ingestelde slide te gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prezi presentaties bekijken op de iPad
Sluiten