Prezi presentaties bekijken op de iPad

Door: Lucas Raggers - 9 reacties

Wie met enige regelmaat presentaties geeft of moet aanzien, heeft ongetwijfeld wel eens gehoord van Prezi. Prezi is bedoeld voor mensen die indruk willen maken met hun presentatie, maar liever geen tijd steken in de animatiemogelijkheden van Keynote of Powerpoint. Prezi draait helemaal om Ć©Ć©n kunstje: het in en uitzoomen naar slides.

Na lang smeken is er nu ook Prezi voor de iPad. Je kunt er geen Prezi presentaties mee maken, maar je kunt ze wel bekijken. Door te pinchen kun je handmatig inzoomen op slides, of je kunt de knoppen gebruiken om naar de volgende vooraf ingestelde slide te gaan.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  martinbats

  1e!

  Very very nice! Ziet er gelikt uit en presentaties geven kan zo erg leuk zijn!
  Job well done!

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Mijn mening? Prezi is een 1 trick pony, een goede presentatie ligt niet aan de applicatie maar aan degene die hem maakt en presenteert. 1 Prezi gezien en je hebt ze allemaal gezien. Best geinig om eens te zien/maken/doen maar geef mij maar Keynote en de manier waarop ene S. Jobs daarmee omgaat. Een viewer app is dan toch niet helemaal je-van-het. Edit: OMFG we gaan heir toch ook geen frstpst contest van maken???

 • Profielfoto
  Spinvis

  Ziet er goed uit en heeft potentie.

  Offtopic: Wil iemand die ‘firstposter’ een ban geven? #Nu

 • Profielfoto
  J-vision

  Mag ik alsjeblieft deze techniek geĆÆntegreerd in Keynote ?:lol: Ik denk zelf dat een combinatie van dit soort technieken ruimte bied voor een andere kijk op het geven van een presentatie met beeld. Inderdaad gaat het in dit geval erg snel vervelen.

  @martinbats,

  Alsjeblieft, houd die onzin voor je. Straks krijgen we allemaal mensen die onzinnige reacties gaan posten om de eerste te zijn.

 • Profielfoto
  spacefreek

  OMG! W0oOoT 5th post!!!!!1!!11:neutral:
  Overigens, als je even nadenkt over dit programma: Nee.. ’t is net alsof je in- en uitzoomt op een digitaal A0 of A1’tje..

 • Profielfoto
  Vinhelper

  Don’t feed the troll.

 • Profielfoto
  prullenbak

  7e!

  Stelletje chagrijnen:)

  En prezi is tof.

 • Profielfoto
  Dagaloni

  Dat is geniaal!

  offtopic: wat is er gaan in de reacties? Mis ik iets? De 1e een ban geven? 5th en 7e post? :slant:

 • Profielfoto
  ctxppc

  Keynote heeft ook inzoomfuncties (Magic Move), maar die zijn moeilijker te maken. I hou van Keynote en ik zou het voor niets verruilen, maar daar bij Apple zouden het toch eens onder ogen nemen en het eenvoudiger maken. Magic Move op de iPad is zelfs eenvoudiger te implementeren dan Magic Move op de Mac, al dan met minder functionaliteit. De iPad-versie moet ook dringend 100% compatibel worden met de Mac-versie!

  I’m sure Steve ain’t listeningā€¦ Don’t you?

  @Spinvis and others: Wat maakt het uit voor een “firstposter”? Het duurt 1 seconde om het bericht te lezen en te negeren. 1 seconde is veel te weinig tijd om 20 seconden vuil te maken aan woorden.

  Negeer het gewoon, dus.